måndag 7 juli 2008

Semester!

Efter många turer fram och tillbaka fick vi hem vår lilla hund i fredags. Han skulle ha stannat tills idag, men han skällde och levde runt för mycket, så de ringde från sjukhuset och bad oss ta hem honom. Det gjorde vi så gärna! Skitig och mager med ett stort bandage om benet men otroligt glad att se oss fick vi äntligen hem vår lilla vovve.

Det är löjligt hur mycket vi saknat honom. Han var borta i fyra dagar, och det var ett stort stort Vildeformat hål i vår familj. Vi är en familj, vi tre, inte bara AB och jag nu. Han hör hit.

Men han får inte hoppa upp i möbler, för då kan den komplicerade frakturen gå upp igen. Så vi har byggt för soffan, och stängt dörren till sovrummet. Efter mycket funderande har vi bestämt oss för att sova på golvet ett litet tag, och madrassen ligger nu framför teven i vardagsrummet. Vilde har fått en ny fluffig bädd som han har bredvid madrassen, och sover i så gott som hela dagarna.

Och AB har semester! Det har hon haft i två veckor redan, men första veckan gick helt till lajvet vi arrangerade (och blev helt utmattade av) och andra veckan gick till hundkatastrofen. Nu är lajvet över (om än inte redovisningen av det) och hunden är hemma igen och stabil. Så nu börjar semestern! Vi ser på tv, spelar tv-spel, läser böcker och skrotar här hemma. Underbart.

Det kanske blir bra ändå till slut.

2 kommentarer:

Kaxiga mamman sa...

Så skönt att höra! Vi har tänkt mycket på er.
En hemmaskrotsemester låter precis som något ni behöver, alla tre. Viktigast är att ni vilar upp er ordentligt!
Kram från oss!

Fröken Direktör/Victoria sa...

Och jag har nästan-semester i två veckor till innan det blir riktigt semester. :)
Hör av er om ni skulle vilja ha hjälp med semester-skrotandet!

Tack för trevligt besök i lördags. *massor massor massor med kramar till er alla tre*