söndag 12 december 2010

Sömn!

Inatt vaknade Signe en gång. Igår natt vaknade hon inte alls. Hon sover på det stora hela gott mellan sju och halv sex, och även när hon vaknar behöver hon bara hyssjas till sömns i sin egen säng. Helt fantastiskt. Och ganska konstigt.

Vad ska jag nu skylla på min brist på socialt liv på? Eller kommer den rentav att med tiden åtgärdas?

3 kommentarer:

maria p sa...

Ni kan gärna få träffa oss, jag och Finola behöver också bli lite mer sociala. Hittills har vi mest tagit det lugnt och hållit oss hemma sedan hon föddes.

Är nyfiken på SB-träffarna, har ni någon speciell dag/tid/plats ni ses? Törs jag följa med tror du? Är alla andra barn stora, som Signe? Eller finns det några småttingar där också?

Sedan vill jag gärna ha lite ec-tips, jag vill minnas att ni höll på med det rätt tidigt på Signe. Jag får som inte riktigt till det... Jag pottar henne efter hon sovit och efter amning, men missar ändå en massa och tygisarna är blöta stup i ett.

Kram Maria

C sa...

Våra blöjor var blöta hela tiden, vi tänkte att grejen var att Signe skulle märka att man inte måste kissa i blöjan, att det gick utan också. Nån plan för att skippa blöjor helt kom vi aldrig på - fast min pappa hävdade det på sitt jobb. :-) Han skröt om sitt blöjfria barnbarn, helt osant.

Du är hemskt välkommen på sjalbarnsträffar! Jag PM:ar dig på sjalbarn! Roligt roligt!

Sara Johansson sa...

Åh, vad fantastiskt att höra att Signe börjat sova. Men det tar tid att återhämta sig. Låt det få göra det. För det första tar det tid innan man vågar tro att det är sant, att det inte ska vända tillbaka och bli hemska vakna nätter igen. Sophie började sova när hon var 10 månader och det tog minst två månader innan jag började känna mig som en människa igen. Och det är inte förrän nu, 4 månader efter som jag vågar slappna av och tror att hon ska sova hela nätterna igenom. Tänker på er och håller alla tummar jag har att det ska vända för er nu!!!