söndag 2 november 2008

Portugal!!

Om jag kan fa hotellets dator att samarbeta med mn USB-sticka kommer ni att fa se bilder av ett underbart vackert host-Portugal. Tills vidare far ni noja er med en kort rapport om sol, underbar fantastisk sol, danande hav och skriande masar. Vi bor pa ett fantastiskt lyxigt hotell som ligger precis vid havet, i en liten stad som heter Sesimbra och som ligger fyra mil soder om Lissabon. Efter en lang dags resande som borjade vid fyra pa morgonen och dar det mesta gick fel men loste sig anda, sa kom vi hit igar vid femtiden.

Men forst kom inte vart bagage med till Lissabon, utan stannade i Frankfurt utan oss. Och sen gick inte flygbussen alls enligt vagbeskrivningen AB hade fatt, och vi hamnade i helt fel del av Lissabon. Men da fick vi ju se mycket mer, och det var roligt. Dessutom slapp vi ju slapa pa vart bagage, sa det gjorde inte sa mycket. Sa vi at lite sen lunch vid halv fyra, som vi visserligen fick vanta pa i typ en timme innan den kom, men som i gengald var god, och tog sen en taxi till bussen som gick hit. Sa allt gick bra, till slut.

Inatt kom vart bagage, och idag har varit en lugn och harlig dag med sovmorgon och god fisklunch. Vi har strosat runt och fotat byggnader och kommenterat alla hundar vi sett, och nu ar AB pa en workshop. Jag har sovit en stund, tagit ett bad och nu ska jag ga och handla lite frukt och yoghurt att ha i minibaren. Nar AB kommer los igen vid sex ska vi nog ga ner till spa-anlaggningen och kanske trana lite och simma och bada bastu. Sen ar det "Informal gathering" for symposiumdeltagarna, som vi tanker ga pa om vi har lust. Har vi inte det gor vi nagot annat.

Just nu ar livet harligt!

Inga kommentarer: