måndag 15 december 2008

Symptomen hittills...

Jag är trött, särskilt på kvällarna, men inatt och natten innan har jag sovit uselt. Jag mår illa av och till, men inte så att jag vill kräkas - bara lite vagt illamående. Och så är jag hungrig! Oerhört hungrig. Inte hela tiden, och jag blir mätt på samma mängd mat som förut. Men gode gud, innan jag fått maten så är jag vansinnigt, glupande vrålhungrig på ett sätt som jag inte varit tidigare.

Graviditet!

Yey!!!

2 kommentarer:

Kaxiga mamman sa...

Been there, done that twice... Hungern var ganska jobbig, för jag blev inte mätt hur mycket jag än åt. Jag kunde lugnt glupa i mig en hel pizza (blir normalt mätt på en halv) utan att känna mättnadskänsla.
Illamåendet skall vi inte prata om, och tröttheten var nästan förlamande när jag väntade Aneira. Då var det inte roligt att jobba natt åt en kvällspigg herre som tyckte att jag kunde klippa hans naglar vid midnatt.

C sa...

Låter abysmalt jobbigt. Tror det är lättare att vara student, det är mest jag själv som ställer krav. Drar jag ner engagemanget till ett minimum är det inte så mycket som krävs för att få godkänt i skolan. Men än så länge står jag på benen. :-)