onsdag 26 augusti 2009

Sömn?

Lilla Signe tyckte att tiden mellan två och fyra var en rolig tid att vara vaken, och ammade dessutom fyra gånger under den tiden. Hon var väl hungrig, får vi anta. Som tur var gick "The Avengers" på trean - Sean Connery som galen skotte som styr vädret, i bisarr anglofilfilm med konstiga fetischinslag. Helt underbart.

Och som tur är har vi uppenbarligen båda två en stor förmåga till både anpassning och galghumor. Hur skulle det annars gå?

Men eftersom hon också tog sig en rejäl tupplur på förmiddagen hade vi vid tiosnåret ändå fått en sådar sju, åtta timmars sömn - uppstyckat som bara den, men i alla fall. Förmodligen kommer vi att överleva, andra gör ju det.

Men det vore skönt att få sova på nätterna.

2 kommentarer:

Nickan sa...

Ingen fara...runt 5-årsåldern brukar de sova mer eller mindre hela natten i sina egna sängar...;)

Miss F sa...

Jag har kommit på en bra grejj. Det gäller att vara sjukt snabb med patten.
Så fort minsta gny hörs så sticker jag dit tutten och han äter en kvart sedan sussar han sött fyra timmar till och därefter är det samma visa.

I natt föll det dock när han hade kalasbajsat och jag var tvungen att byta blöja, vem vaknar inte om man blir lyst i ögonen av en badrumslampa? 1,5h senare, lite pappahjälp och ett lätt utbrott från mamman så sov han snällt i min armhåla.

Sova åtta timmar i sträck kan vi väl göra sen ;)